Sve nane

Slavica Djurić Ivković

Banovo Brdo – Žarkovo

Zovem se Slavica Djurić Ivković i imam 37 godina. Prostor u kome ću čuvati Vašu decu se nalazi u Žarkovu, u blizini bazena na Košutnjaku, tačnije iznad O.Š. Miloš Crnjanski. Jedan deo svoje porodične kuće (32 m2), 2 sobe, kuhinju i kupatilo, sam prilagodila boravku i aktivnostima sa decom. Prednost ovog prostora je unutrašnje dvorište u sklopu kuće, odmah ispred stana, koje pruža mir i tišinu idealnu za decu, sa dosta sadržaja za igru i sport (tobogan, ljuljaška, peščanik…). Prostor gde su deca svakako sadrži dosta gotovih igračaka,  ali su neke i pravljene od materijala koje smo pronašli u okruženju. Zbog pozitivnog uticaja prirode na decu, i sigurnog dvorišta u okviru kuće, akcenat nam je na vremenu provedenom napolju i na aktivnosti koje su vezane za prirodu, boravak napolju i istraživanje iste.

Pored mene, u kući žive još moj suprug i dve ćerke,  od 9 i 5 godina.
Volim da sam u prirodi dobar deo dana ali i da dosta čitam i uvek sam spremna da naučim nešto novo. Iskreno verujem da je svako ljudsko biće posebno i vredno da mu se pruži prilika da se dokaže. Takođe verujem da je porodica najvažniji osnov za zdravo i kvalitetno odrastanje deteta, pa je s toga ovakav koncept gajenja dece, pogotovo uzrasta do 3 godine, u malim grupama ( do 4 dece) i u porodičnom okruženju idealan.
Takođe volim muziku, pre svega ples, i kao instruktor plesa za decu, imam dosta iskustva u učenju dece različitim plesnim koreografijama prilagođenim njihovom uzrastu.
Imam višegodišnje iskustvo u čuvanju dece, a svako novo dete je za mene izazov da sa njime razvijam motoriku, govor i druženje sa vršnjacima.  Svakako bih dodala da mi je podjednako bitno da kod dece razvijam samostalnost i sigurnost kroz redovan raspored aktivnosti.
Moje okvirno radno vreme je od 8h do 17h.
Hranu mogu da spremam ja, ili ako želite možete Vi da donesete obroke svome detetu, ili neka druga opcija za koju se dogovorimo zajedno na nivou grupe.
Uvek sam spremna za saradnju sa roditeljima, za dobrobit dece, i cenim otvorenost obe strane, kao i međusobno razumevanje i poštovanje.
JA UMEM I ZNAM I OVOJ GRUPI ŽELIM DA DAM!

Slavicino gostovanje na Prvoj TV, u emisiji „150 minuta“.

Divno je imati nanu!

Divno je imati nanu!

Publié par 150 minuta sur vendredi 10 novembre 2017